Här på denna sidan har vi publicerat med tillstånd av våra kära besökare före och efter bilder på deras tänder efter att dem använt någon av tandblekningsprodukterna  som vi har presenterade på Tandblekning-Hemma.nu. Resultaten är minst sagt häpnadsväckande.

tandblekning-före-och-efter

– Jeanette, 42 år:

”Jag valde att testa produkten ”starter kit” från Dentway, jag måste erkänna att jag var aningen skeptisk till det här lilla start paketet men så fel jag hade! Resultatet är helt otroligt och jag kan äntligen le på jobbet igen, och priset för det här resultatet är helt otroligt. Jag har gjort en ny beställning så jag är redo så fort mina tänder börjar bli gula igen.”

 

tandblekning-före-efter

– Pia, 31 år:
”Snacka om skillnad, jag har aldrig testat tandblekning innan för jag visste helt enkelt inte att man kunde göra det hemma utan att betala flera tusen kronor. Är mycket nöjd och kommer att rekommendera produkten för mina vänner som har problem med gula tänder.”