Missfärgade tänder ger sämre självförtroende

Det finns ingenting som ger sämre självförtroende än just missfärgade tänder, anledningen att tänderna blir missfärgade kan bero på flera olika saker som till exempel rökning och snus eller att du helt enkelt borstar dina tänder för dåligt. Oavsett vad det beror på så är det inte speciellt vackert med en person som har missfärgade tänder.

Men som tur är finns det idag flera produkter som du kan använda dig utav hemifrån utan att behöva lägga flera tusenlappar på tandblekning hos kliniker och salonger som använder sig utav farliga tandblekningsprodukter.

Vi fick ett mail av en tjej förra veckan, en tjej som hade gått runt och inte varit nöjd med sina tänder i över 10 år, hon var inte beredd att lägga flera tusen på att gå till en klinik och få det åtgärdat så hon använde sig utav en tandblekningsprodukt som heter Dentway där ”starter kit” för endast 495 kronor. Detta paket har tidigare kostat 895 kronor men är nu 400 kronor billigare

Hon testade detta tandblekningskit utan några större förhoppningar enligt hon själv men efter cirka 10 behandlingar började hon se resultat och då hade hon hela 26 behandlingar kvar, ja du får tandblekningsgel som räcker till hela 36 behandlingar totalt. Utöver tandblekningsgelen får du formbara tandskenor, förvaringsetui för tandskenorna och en utförlig bruksanvisning.

Tjejen i fråga är idag inne på sitt andra tandblekningskit då hon var så nöjd med resultatet från första behandlingen. Hennes självförtroende har idag växt oerhört mycket och hon vågar äntligen öppna sin mun och le igen som hon kunde göra förr när hon hade vita och fina tänder.

Och ska sanningen fram så använder sig klinikerna och salongerna du ser i stan som sysslar med tandblekning exakt samma produkter som du själv kan köpa och använda enkelt hemma. Använder dom sig inte av dessa produkterna så använder dom sig av andra produkter som är mycket…mycket starkare och rent ut sagt farliga för dina tänder och ditt tandkött. Det finns ett flertal exempel på personer som besökt dessa kliniker och kommit hem med stora sår i tandköttet eller efter några månader fått vara med om det otäcka att deras tänder har lossnat.

Så vad väntar du på, köp ditt egna tandblekningskit idag!
Vi kan på denna sidan presentera hela fyra stycken från seriösa Svenska företag, där kan du med säkerhet veta att du får produkter som ger bra resultat till bra priser. Du får ditt tandlbekningskit snabbt hem och har du frågor så finns alltid Svenskt kundtjänst tillgodo.

Dentway – Tandblekningskit 495 kronor
DentaWorks – Tandblekningskit 495 kronor
SimpleSmile – Tandblekningskit 399 kronor
BeConfiDent – Tandblekningskit 449 kronor

fore-och-efter-tandblekning