BeConfiDent - Beprövad och säker metod
  • Betyg
  • Användning
  • Pris
  • Leveranstid

Gå till


Gå till tandblekningsprodukten!

Frakt: 0 kronor
Leveranstid: 1- 3 dagar
Pris från: 325 kr

4.6

BeConfiDent vill göra människor mer självsäkra genom ett vitare leende. Vi är övertygade om att ett självsäkert leende är viktigt för självförtroendet. Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA samt att de ska vara ISO certifierade.

BeConfiDent säljer inte bara tandblekningsprodukter, vi levererar även dental utrustning till kliniker i hela Skandinavien. Många kliniker använder våra produkter till deras kunder dagligen och detta ser vi som ett tydligt tecken att vi levererar tandblekningsprodukter av absolut högsta kvalitet.

BeConfiDent är ett varumärke som nu även finns representerat i Europa. Här sker försäljningen via ca 90 butiker med stor framgång.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd-kund-garanti. Vi står för returfrakt och återbetalar hela beloppet plus fraktkostnaden om Du mot förmodan inte är nöjd.

Vi tar ditt leende på allvar.